ZGODOVINA

ZGODOVINA

KITARA, VOKAL

d?

GLAVNI VOKAL, KITARA

EDO SUŠNIK
DAVID KOBE
EMIL POCK
VOKAL, KITARA, BLACK JACK, LOTO OB SOBOTAH

ZA VEČ INFORMACIJ POČAKAJTE Z MIŠKO PAR
SEKUND NA SLIKI IN NATO KLIKNITE NANJO!

FOR MORE INFORMATION WAIT A FEW
SECONDS ON THE PICTURE AND THEN CLICK ON IT!

VOKAL, BOBNI, TOLKALA, KONGE, FISHERMANN MENTOL
JANC GALIČ
ČASTNI USTANOVNI ČLAN
MARKO AVANZO
VOKAL, BAS KITARA. TAROK
TONSKI TEHNIK IN USTANOVITELJ BENDA
VOKAL, ORGLE, KLAVIR, LETKOLM
SLAVC ŽUST
NIKO KOSTUKOVSKIJ
ANDREJ KONJAJEV
     
GOSTUJOČI GLASBENIKI
GOSTUJOČI GLASBENIKI
GOSTUJOČI GLASBENIKI
OBČASNO Z NAMI IGRATA
TUDI ORGLIČARJA
ORGLICE, VOKAL ORGLICE
PODPOLKOVNIK mag. JANI ŠALAMON
Slovenski rock bobnar št.1
Kitarist, tolkalec, bobnar
Runjoe
OBČASNO (NA VELIKIH ODRIH) Z NAMI IGRATA
TUDI DRUGI IN TRETJI TOLKALIST
  ROBERT IVAČIČ MIRO BOŽIČ     JANI ŠALAMON
BOŠTJAN VAJS
GREGA SAMAR
RUNJOE
 
SMO ZAENKRAT EDINA SLOVENSKA SKUPINA, KI NA VELIKIH ODRIH, KI TO OMOGOČAJO, NASTOPA S TREMI KOMPLETI TOLKAL, PA JE ZATO NAŠ ZVOK PRI ROCKOVSKIH IN JUŽNOAMERIŠKIH KOMADIH ZARES UBIJALSKI!
 
EBB

facebook

in

EBB
 
ZGODOVINA
EMŠO BLUES BANDA :
NAJBOLJŠA BIKERSKA SPLETNA STRAN
ZGODOVINA
EMŠO BLUES BANDA :

Začeli smo se zbirat v nekem kletnem zaklonišču in enkrat na teden igrali glasbo, ki smo jo imeli radi, v glavnem za svoj užitek. Ustanovni član Niko kostukovskij, je že leta 1991 z našim klaviaturistom Andrejem ustanovil blues band, kjer sta do leta 2004 (ko smo se začeli dobivati v tej postavi) zamenjala cca 34 različnih članov. Na začetku je vse skupaj izgledalo bolj kot enkrat tedensko druženje, kjer smo v glavnem zares "bluesili" - v dobrem pomenu besede. Enkrat smo vajo posneli in Niko je posnetke predvajal Acu Razborniku (lastniku znanega ljubljanskega studia "Tivoli"). Ta je zaključil, da igramo dovolj dobro, da bo posnetke dal danes žal že pokojnemu Primožu Lorencu (predsedniku ljubljanskega "društva za oživljanje stare Ljubljane" in priznanemu glasbeniku resne glasbe). Dobili smo vabilo za prvi odmevni nastop (zaključna prireditev NOČ V STARI LJUBLJANI) in to dejstvo nas je vspodbudilo k resnejšemu delu (beri: na vajah smo ze zmenili, kako bomo skladbe začeli in kako jih bomo končali, vmes je pa še vedno bolj ali manj "po starem") in tako se je začelo tudi naše nastopanje. Ljudje naše generacije pravijo, da take glasbe primanjkuje, mi pa pač - radi igramo.

Nastopat gremo, če obstaja neko zagotovilo, da so tam ljudje, ki jih glasba, ki jo mi radi igramo (stari rock in blues v naših priredbah), zanima. Čisto komercialna nastopanja nas pa ne zanimajo več. Za vsak nastop moramo vse skupaj (ozvočenje, prevoz, prenašanje in postavitev opreme) seveda vsakič zorganizirati (glede na dolgoletno glasbeno udejstvovanje vseh članov in glede na naša leta - od tod tudi ime EMŠO - smo se v dobro naših hrbtenic "zakleli", da opreme ne bomo nikoli več nosili) - je pa doslej še vedno vse teklo, kot po maslu.

Dejstvo je, da smo dosedaj že nekajkrat uspešno nastopili na zares renomiranih krajih in prireditvah. Sedaj nas Ljubljančani že dobro poznajo in dobili smo sloves, da smo Band z originalnim "Vintage soundom" (Zvok 60-tih, 70-tih let). Vsa ta dejstva (in posnet material) kažejo na to, da vzdržujemo tudi dovolj kvaliteten glasbeni nivo in občutek.


SPONZOR
NOTACIJA, GLASBENI PROGRAMI, IZOBRAŽEVANJE
SPONZOR